19.10.2018

19.10.2018

Syysruska ja lämmin ilma ovat tänä syksynä luoneet erityisen upeat puitteet visualisointiin.

Tein juuri testin mihin ammattiin soveltuisin parhaiten ja vastaus oli suunnittelija. Sattuipa hauskasti, sillä koko työkenttäni perustuu oikeastaan melko pitkälle suunnitteluun.

Tällä hetkellä suunnittelen omaa vapaa-ajan kotia Artjärvellä. Kaikki pinnat on purettu viimeisen kolmen viikon aikana, keittiö kodinkoneineen tilattu ja samoin suurin osa pintamateriaaleista. On ollut ihanaa vaihteeksi suunnitella omaa, joskin uudiskohteiden suunnittelu on paljon helpompaa, tietämättä millainen perhe asunnon ostaa.

Pähkinärinteen Sipoon Söderkullan asunnoissa on kyllä hieman pelottanut, jääkö joku asunto myymättä vähän räväkämpien pintamateriaalien valintojen vuoksi. Tähän saakka asiakkaat ovat kuitenkin antaneet hyvää palautetta virkistävästä erilaisuudesta.

MTV 3 ja katsomo.fi esittelevät lokakuun ajan Rakennus Laprip Oy:n mainoksen Sipoon Pähkinärinteestä. Oli mielenkiintoista seurata, miten taitavasti Funkafilmsin Ville Alatalo ja Maikkarin Jarno Laitinen poimivat vuolaasta esitelmästäni ne olennaiset asiat 30 sekunnin mainokseen. Yllättävän paljon infoa saadaan mahtumaan jo pelkästään fiilikseen ja ympäristön kuvaamiseen.

Tämän mainoksen yhteydessä päivitin markkinointimateriaalin ajan tasalle. Suunnittelutyö sisälsi tienvarsikyltit ja uudet esitteet, jotka Tuotantotoimisto Scannooran Mikko tulosti.

Kauppa on käynyt hyvin Pähkinärinteessä, ilman yhtään yleisesittelyä. Yksityisnäytöillä parasta on saada rauhassa esitellä kaikki asunnot ja kertoa rakennustavasta ja tekniikasta. Mahtavaa on myös päästä kartoittamaan jokaisen asiakkaan toiveet ja tilanteet. Tällöin asunnon osto- tai vaihtoprosessi kokonaisuudessaan on paljon helpompaa.

Yhteistyö Asuntosata LKV:n Aurkinkolahden kanssa on nyt ihan virallisesti alkanut. Yhteistyösopimuksemme paras puoli on aivan ihana toimisto merellisessä miljöössä. Tervetuloa käymään rakkaat asiakkaani! Päivystän 2-3 päivää viikossa toimistolla alkaen maanantaista 22.10. Osoite on Solvikinkatu 9, Helsinki. Aurinkolahden Asuntojen kollegat ovat ammattitaitoisia luotettavia myyjiä, joiden kanssa saamme yhteistyössä varmasti nykyisen kotisi myytyä.

Käytettyjä koteja löytyy osoitteesta aalkv.fi

Haluatko omalle kodillesi myös perinteistä paikallislehtimainontaa esimerkiksi Vuosaari –lehdessä? Otan nyt mielelläni uusia myytäviä asuntoja työn alle.

Kiitos, jos tykätessäsi käyt peukuttamassa Facebook sivujani. Nautitaan ruskasta ja uusista kodeista!

Välittävin terveisin,

Pirjo

Posted in

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti