Ajankohtaista

Mikä on sinun kotisi kaunein kohta?

29 tammikuun, 2021

Mikä on sinun kotisi kaunein kohta? Laita kuva kotisi kauneimmasta kohdasta kyseisen Facebook-julkaisumme kommenttikenttään Saberin Facebook-sivulla ja osallistut kilpailuumme. Voittaja saa 90 euron lahjakortin Sessak Lighting -valaisinliikkeeseen Porvoossa.

Lue lisää

Mökit valmistuvat Porvoon Galakseilla

28 joulukuun, 2020

Porvoon Gammelbackan Hamariin johtavalla merenrantaa kulkevalla ulkoilutiellä on syksystä saakka ihmetelty uutta rakennusaluetta. Monet ovat pysähtyneet jututtamaan rakennusväkeä ja saaneet selville, että alueelle on nousemassa moderni siirtolapuutarha. Gammelbackalaiset ulkoilijat ovat olleet ilahtuneita siitä, että alueelle nousee jotain uutta.

Lue lisää

Tarkmansintie 2A valmistuu 2021

28 joulukuun, 2020

Porvoon Toukovuoren Pähkinämeressä tulee tunne kuin olisi maailman huipulla. Korkean mäen päällä olevat korkeat kerrokset tarjoavat avaria maisemia. Mäntymetsän ja runsaiden ulkoilumaastojen keskellä on tilaa hengittää. Uudisrakennuskohteemme Tarkmansintie 2B valmistui ja sai asukkaansa loppuvuodesta 2020. Tarkmansintie 2A:n rungon valamisessa on edetty ylimpään kerrokseen.

Lue lisää

Tunnelmallista joulua!

23 joulukuun, 2020

Saber Oy LKV toivottaa asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja laadukkaasta asumisesta kiinnostuneille seuraajilleen tunnelmallista joulua!

Lue lisää

Voita robotti-imuri!

15 joulukuun, 2020

Mikä sinun mielestäsi on asumisessa tärkeintä?

Lue lisää

Galakseilla ensimmäiset mökit harjakorkeudessa!

9 joulukuun, 2020

Lokakuussa 2020 julkistettiin Porvoon Gammelbackan alueelle rakennettavan ryhmäpuutarhan suunnitelmat. Joulukuussa ensimmäiset mökit ovat jo harjassa.

Lue lisää

Yhteisöllistä asumista Toukovuoressa

30 marraskuun, 2020

Saber Oy LKV, Rakennusliike Laprip ja arkkitehti Ulla Hovi ovat yhdessä kehittäneet yhteisöllisiä asumismuotoja jo vuosien ajan. Uusin hanke Porvoon Toukovuoressa on nyt juuri valmistumassa.

Lue lisää

Vuodesta 2019 Uuteen Vuoteen 2020

7 tammikuun, 2020

On taas aika päästää irti kuluneesta vuodesta ja ammentaa uutta pirteää energiaa vuoteen 2020. Vuosi on ollut täynnä kehitystä, asiat ovat edenneet vauhdilla. Joskus jopa pelottavan nopealla tempolla. Ei toki ole negatiivista, että vääjäämättä edessä olevat asiat tapahtuvat ja elämä kulkee eteenpäin. Palataanpa alkuvuoteen 2019. Uusi vuosi alkoi Egyptissä rakkaan ”adoptioäitini” Anjan seurassa. Kaunis ja…

Lue lisää

Elokuu 2019

2 elokuun, 2019

Kesä alkaa olla jo lomien puolesta monella ohi ja normaaliin arkeen palataan koulujen alun myötä. Asuntokauppa vilkastuu jälleen. Uusia koteja rakennetaan edelleen, vaikkakin hieman maltillisemmin kuin menneinä vuosina.  Saberilla eletään parhaillaan monessakin mielessä uudistumisen aikaa. Rakennus Laprip Oy on aloittanut kerrostalohankkeen Porvoon Toukovuoreen. Rakennustyöt on jo kiivaasti käynnistetty. Erillisrakennuksen ja parkkihallin myötä alkanut rakentaminen on jo…

Lue lisää

19.10.2018

19 lokakuun, 2018

Syysruska ja lämmin ilma ovat tänä syksynä luoneet erityisen upeat puitteet visualisointiin. Tein juuri testin mihin ammattiin soveltuisin parhaiten ja vastaus oli suunnittelija. Sattuipa hauskasti, sillä koko työkenttäni perustuu oikeastaan melko pitkälle suunnitteluun. Tällä hetkellä suunnittelen omaa vapaa-ajan kotia Artjärvellä. Kaikki pinnat on purettu viimeisen kolmen viikon aikana, keittiö kodinkoneineen tilattu ja samoin suurin osa…

Lue lisää

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti