Asunto Oy Sipoon Pähkinärinne

Asunto Oy Sipoon Pähkinärinne

Söderkulla/Pähkinälehto

SipoonPahkinarinne_nettiin

Tässä kohteessa asut luonnon keskellä mäntymetsän kupeessa. Pohjakerroksissa voit nauttia omakotitalomaisesta asumisesta ilman työtaakka, lasitettu tilava parveke, oma terassi ja piha-alue mahdollistavat sen.

Kaksi neljäkerroksista kerrostaloa, joissa hissi ja yksitasoisia asuntoja.

Huoneistokoot:
2 h + k + sauna 52,5 m²
2 h + k + kph 53,5 m²
3 h + k + sauna 70,5 m²
3 h + k + sauna 79,5 m²
4 h + k + sauna 89,5 m²
3-4 h + k + sauna 94,5 m²
4-5 h + k + sauna 115 m²

Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat autokatoksessa, jonka katto on maisemoitu maksaruoholla.

Tässä kohteessa asut luonnon keskellä mäntymetsän kupeessa. Pohjakerroksissa voit nauttia omakotitalomaisesta asumisesta ilman työtaakka, lasitettu tilava parveke, oma terassi ja piha-alue mahdollistavat sen.

Valitsemalla kotisi ylimmäisestä kerroksesta pääset nauttimaan joko metsänäkymistä tai eloisasta Pähkinälehdon elämästä isoista näköalaikkunoista. Korkeaa vinokattoista huonetilaa jopa 4 metriin saakka.

Kaikissa kodeissamme on Puustellin kaapistot keittiön lisäksi myös kylpyhuoneissa ja makuuhuoneissa. Liukuovelliset vaatekaapit, joissa arkea helpottavat mekanismit.
Lattiamateriaaleiksi on valittu kaunis parketti tai jalalle lämmin ja kestävä vinyylikorkki.
Keittiöt on viimeistelty kestävillä graniittitasoilla ja AEG:n laadukkailla kodinkoneilla. Vakiovarusteena myös integroitu mikroaaltouuni.

Kylpyhuoneissa vakiovarusteina kääntyvä suihkuseinä ja ovellinen tarvikehylly. Jokaisessa asunnossa myös kuivaava AEG -pyykinpesukone.

Talot on rakennettu suomalaisella työvoimalla paikallavalumenetelmällä, välipohjat ontelolaatoilla. Paikallavalurunko on äänieristävyydeltään elementtiseinää parempi.
Asumisen turvallisuuden ja viihtyvyyden lisääjinä: postilaatikot porrashuoneen ala-aulassa ja turvallisuutta lisäämässä tallentavat valvontalaitteet. Huoltoyhtiö Onni huolehtii yhteisten tilojen siisteydestä ja alueiden ylläpidosta laajalla palvelusopimuksella.

Ota yhteyttä

Saber Oy LKV

Käyntiosoite: Gneissikaari 5 A 5, Söderkulla / vain ajanvarauksella
Postiosoite: Kirkkotie 17, 16200 Artjärvi
y-tunnus 2871107-4

Pirjo Mäkinen

Lkv, Lvv, Ked
YKV ylempi kiinteistönvälittäjä
RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies
Kaupanvahvistaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

pirjo-makinen

Lähetä viesti

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Pohditko asunnon myyntiä?

    Tilaa ilmainen arviokäynti