Asunto Oy Askolan Satulinna

Asunto Oy Askolan Satulinna

Askola Kirkonkylä

PPR-logo

Tervetuloa Askolan kauniiseen satumaisen kirkon ympäristöön asumaan 2022 keväällä valmistuvaan Satulinnaan. Satulinnassa asuessasi pääset parissa minuutissa ruokakauppaan, kirjastoon, kuntosalille tai vaikkapa hemmotteluhoitoon Kultapiiskun kauneushoitolaan tai pizzalle Askolan Parkkiin. - Tämä ei ole satua vaan totta!

Elinvoimainen Askola sijaitsee mukavasti Porvoon ja Mäntsälän puolivälissä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kummastakin. Helsinkiin hurautat omalla autolla noin tunnissa.

Askolassa on paljon aktiviteetteja ja reipasta menoa. Askola Areenalle voit mennä pelaamaan joukkuepelejä tai osallistua jumppaan ym. Läheisellä Takajärvellä on mahdollisuus virkistäytyä talvisin avantouinnilla ja kesäisin pulahtaa hyppytornista viileään veteen. Lenkkipolkuja ja hiihtolatuja ei tarvitse hakea kaukaa.

Askolan esi- ja alakoulu toimii uusissa tiloissa toimii vain kilometrin päässä. Yläkoulu sijaitsee samalla tontilla. Päiväkotiin on matkaa vain sata metriä..

Tervetuloa asumaan rennosti, viihtymään ja nauttimaan turvallisesta puhtaasta maalaismaisemasta.

Satulinnassa tapahtuu

Satulinnaan rakennetaan kaikkiaan viisi huoneistoa ja rakennustyöt ovat jo käynnissä:

As.SelitelmäVmh. €Mh. €Yht.lainaos. €
As 12h + k + s  51163.20097.92065.280
As 22h + k + s  51161.00096.60064.400
As 32h + k + s  51161.00096.60064.400
As 42h + k50159.00095.40063.600
As 53h + k + s  69205.000108.40082.000

Huoneistoihin kuuluu puolilämmin varasto, joka sijaitsee kätevästi aivan sisääntulon vieressä. Oleskelupihan puolelle rakennetaan pergola, jonne voi itse halutessaan asentaa valopaneelin tai lasituksen. Autokatospaikoilla on lämmitystolpat, sekä valmius sähköauton latausyksiköille. Autokatospaikkaa ei tarvitse maksaa, mikäli sille ei ole käyttöä, koska katospaikat ovat ostettavissa erillisillä osakkeilla hintaan 4.000€ kpl.

Pääurakoitsijana toimii luotettava ja hyvämaineinen Porvoon Paalurakenne Oy. Yhtiöstä tulee RS-kohde, joten sitovia kauppoja päästään tekemään RS-sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Tällä hetkellä kohde on ennakkomarkkinoinnissa, jonka aikana hankkeeseen liittyvät rakenteelliset ja juridiset asiat päätetään. Varaus ei sido ostajaehdokasta, mutta se sitoo rakennusliikettä myymään huoneistot varausjärjestyksessä. Varausmaksu on 5.000€ ja se maksetaan asiakasvaratilille. Kaupan syntyessä varausraha käsitellään osaksi ensimmäistä maksuerää. Mikäli varaaja haluaa jostain syystä perua varauksen, varausraha palautetaan varaajalleen täysimääräisenä.

Elämää Satulinnassa

Satulinnan asuinrakennus rakennetaan huolellisesti säältä suojaten paikallaan puusta. Huoneistojen väliset seinät valetaan betonista alhaalta ylös saakka. Betoniseinää pidetään luotettavampana vaihtoehtona tulipalon sattuessa ja äänieristävyyttä parempana, kuin puurakenteisessa väliseinässä. Julkisivut rakennetaan puusta.

Kotisi lämmitetään kauttaaltaan lempeällä vesikiertoisella lattialämmityksellä vesi-ilmalämpöpumpun avulla. Asuinhuoneisiin asennetaan termostaatit lämmön säätelyä varten ja kylpytilat säädetään keskuksen kautta. Jokaisessa huoneistossa on oma ilmanvaihtokone.

Lämmin aito parketti on mitä ihanin jalan alla, toki voit itse valita myös laminaatin tai vinyylikorkin. Keittiön kruunaavat integroidut kodinkoneet, kalustelevyllä varustetut kylmäkoneet ja kestävä graniittitaso. Varusteisiin kuuluvat kalusteisiin asennettava uuni, induktioliesitaso, mikroaaltouuni ja astianpesukone.

Kylpyhuoneeseen valitaan maanläheiset vaaleat laatat. Rentouttavaan sadesuihkuun ja omaan saunaan, siitä on perjantai-illat tehty.

Oleskelupiha maisemoidaan suojaiseksi pensasaidalla ja istutuksilla.

Pitkäaikaiset ja tutut yhteistyökumppanit Laineen Vesilämpö Oy, JRA-Sähkö ym. ovat Porvoon Paalurakenne Oy:n kanssa toteuttamassa Sinulle laadukasta elämää Askolassa.

Ladattavat tiedostot

Lisätietoja

Asunto Oy Porvoon Pähkinämeren asunnoista annan mielelläni lisää tietoja. Ota yhteyttä vaikka heti!

Saber Oy LKV

Gneissikaari 5 A 2, 01150 Söderkulla / Vain ajanvarauksella
y-tunnus 2871107-4

Pirjo Mäkinen

Vastaava YKV, LKV, LVV, KED, toimitusjohtaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

pirjo-makinen

Lähetä viesti

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Pohditko asunnon myyntiä?

    Tilaa ilmainen arviokäynti