Mikä on sinun kotisi kaunein kohta?

Mikä on sinun kotisi kaunein kohta?

Laita kuva kotisi kauneimmasta kohdasta kyseisen Facebook-julkaisumme kommenttikenttään Saberin Facebook-sivulla ja osallistut kilpailuumme. Voittaja saa 90 euron lahjakortin Sessak-valaisinliikkeeseen Porvoossa. 

Kilpailuun voit osallistua torstaihin 4.2. klo 24 saakka. Valitsemme kuvistanne neljä, jotka julkaisemme Facebook-sivullamme perjantaina 5.2. iltapäivällä. Näistä neljästä yleisö saa äänestää voittajan. Äänestysaika päättyy maanantaina 8.2. klo 12. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti Facebookin kautta.

Kilpailuun osallistuvia kuvia tullaan käyttämään Saberin ja Sessakin markkinointimateriaaleissa kuvitusmateriaalina ilman viittausta alkuperäiseen kuvalähteeseen tai kuvan ottaneeseen tai keneenkään kuvaan liittyvään henkilöön. Samalla kun lähetät kuvan kilpailuun, annat nämä oikeudet Saberille ja Sessakille kuvan käyttöön.

Kilpailun järjestää Saber Oy LKV. Facebook ei ole mukana kilpailussa, sponsoroi tai hallinnoi sitä millään tavalla. Kilpailu ei myöskään liity mitenkään Facebookiin. Jokainen kilpailuun osallistuva vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Kilpailun aikana kerätään väliaikaisesti henkilötietoja kilpailun suorittamiseksi. Osallistumalla kilpailuun, hyväksyt kilpailun ehdot.

Saber Oy LKV:n Facebook-kilpailun viralliset säännöt

Kilpailun järjestää Saber Oy LKV. Kilpailuun tulee osallistua julkaisussa ilmoitetulla tavalla, julkaisussa ilmoitettuna aikana.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Facebook-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, jotka täyttävät osallistumisen alaikärajan 18 vuotta. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Saber Oy LKV:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuvat kaikki Saber Oy LKV:n kyseiseen Facebook-julkaisuun oman sisustuskuvansa lisänneet. Saber Oy LKV:n henkilökunta valitsee kuvista omat neljä suosikkiaan, joista järjestetään äänestys Saber Oy LKV:n Facebook-sivulla. Äänestyksen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Voittaja ilmoitetaan alkuperäisen kilpailujulkaisun kommenttikentässä (esim. Etunimi S). Voittajan tulee itse välittää yhteystietonsa (nimi sekä osoite) sähköpostitse Saber Oy LKV:lle (info@saber.fi) kilpailun julkaisussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä palkinnon toimittamista varten.

Voittaja voi noutaa palkinnon Saber Oy LKV:n tiloista Raatihuoneenkatu 10:stä Porvoosta sovittuna ajankohtana, tai toimittaa sähköpostilla (info@saber.fi) osoitetietonsa postilähetystä varten.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa palkintoa ei noudeta kuukauden sisällä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään kilpailun suorittamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajaan sekä palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Saber Oy LKV. Annetut yhteystiedot tuhotaan palkinnon toimittamisen jälkeen.

Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Saber Oy LKV:n yleinen tietosuojalauseke

Posted in

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti