Mökit valmistuvat Porvoon Galakseilla

Porvoon Gammelbackan Hamariin johtavalla merenrantaa kulkevalla ulkoilutiellä on syksystä saakka ihmetelty uutta rakennusaluetta. Monet ovat pysähtyneet jututtamaan rakennusväkeä ja saaneet selville, että alueelle on nousemassa moderni siirtolapuutarha. Gammelbackalaiset ulkoilijat ovat olleet ilahtuneita siitä, että alueelle nousee jotain uutta.

Porvoon Galaksit

Mökkinsä jo varanneet odottavat innolla kevättä. Toukokuussa mökkikylä herää eloon kun ensimmäiset mökkeilijät asettuvat loma-asuntoihinsa Galakseissa E, F ja G. Galakseja on yhteensä 7 ja jokaisessa on 4-8 mökkiä. Koko alue tulee valmiiksi viimeistään keväällä 2022.

Galaksien lattia-alaltaan 59-neliöiset Kontio-hirsimökit sisustetaan laadukkailla materiaaleilla. Lattiapinnoissa käytetään laattaa ja vinyylikorkkia, seinissä ja katoissa kuultomaalattua hirsipaneelia ja leppäpuupanelia. Keittiön Bosch-kodinkoneet integroidaan, työtasot ovat mustaa graniittia ja välitila kirkasta lasia. Varusteluun kuuluu jääkaappi/pakastin, astianpesukone, uuni, induktioliesi, mikroaaltouuni, liesituuletin, kamina, pyykinpesukone, kuivauskaappi, lattialämmitys, suihku, wc-instuin, käsienpesuallas, allaskaappi, pyykkikaappi, bideesuihku ja peilikaappi. Mökit on liitetty kunnallistekniikkaan niin veden kuin viemäröinninkin osalta. Mökki soveltuu hyvin myös etätyöpaikaksi nykyaikaisen sisälle saakka tuodun valokuitutekniikan puolesta.

Mökkipihat ovat 259 m2 – 386 m2. Omalle pihallesi voit halutessasi perustaa kasvimaan tai istuttaa matalia hedelmäpuita ja marjapensaita. Yhtiöltä on mahdollista vuokrata lisäksi yksi tai useampi noin 80m2:n viljelypalsta, joita tulee yhteensä 44 kpl. Saat vaikkapa perunamaan ja yrttimaan ihanine kukkasineen ja basilikoineen eri palstoille. Pihat aidataan pensasaidoilla ja puuaidoilla. Ilmansuunta olohuoneesta ja terassilta länteen.

Me Saberilla julkaisemme pitkin kevättä päivityksiä mökkien sisustusvaiheista. Seuraa somekanaviamme niin näet mitä kaikkea hienoa Gammelbackan venesataman äärelle nousee! Mökit pihoineen maksavat  175 000 - 187 000 € ja ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Löydät myynti-ilmoitukset Uudiskohde-sivultamme.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Galakseista? Jätä viesti niin soitan Sinulle pikimmiten.

Saber Oy LKV

Kirkkotie 17, 16200 Artjärvi
y-tunnus 2871107-4

Pirjo Mäkinen

Lkv, Lvv, Ked
YKV ylempi kiinteistönvälittäjä
RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies
Kaupanvahvistaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

pirjo-makinen

Lähetä viesti

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Pohditko asunnon myyntiä?

    Tilaa ilmainen arviokäynti