Purolan Galaksit – moderni mökkikeidas

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Purolan Galaksit – moderni mökkikeidas
ennakkomarkkinoinnissa

Porvoo, Gammelbacka

pg_logo

Perinteinen siirtolapuutarhatoiminta on säilynyt suosittuna suomalaisessa vapaa-ajan kulttuurissa. Galaksi tarjoaa loma-asujilleen ympärivuotiset puitteet kauniista luonnosta nauttimiseen ja modernin mökin yhteisöllisyyden ympäröimänä.

Nykypäivänä pidemmät lomat ja työpäivät on luonnollista yhdistää miellyttävään etätyöympäristöön, sekä päivän tai kahden minilomiin. Galaksiin on helppo ja vaivaton tulla nauttimaan vain hetkeksi tai pidemmäksi aikaa.

Alueelle rakennetaan ensimmäisenä infrastruktuuri, sekä tähtikuvioihin perustuva kortteleiden asemointi. Tämän jälkeen kunnallistekniikka veden ja viemärin osalta, sekä sähköt ja kuitukaapelointi.

Ekologinen puoli huomioidaan esimerkiksi sadevesien keräyksellä kasteluvesiksi. Lisäksi kiinnitetään huomio jätteiden lajitteluun ja käsittelyyn, sekä viljelyssä syntyvien lehtien ja kasvin osien kompostointi mullaksi.

Onko mielessäsi lomailu ilman työleiriä?

– tämä onnistuu, kun saavut Galaksiin ja kiidät omalle mökillesi

Vaivatonta vapaa-ajan viettoa edistää myös alueesta huolehtiva kotitalkkari. Voit halutessasi tilata mökkisiivouksen, petivaatteiden pesun ja vaihdon tai vaikka jääkaapin täyttämisen. Sinun ei tarvitse pelätä kukkaloistosi nuukahtamista helteellä ollessasi poissa.
Kylätalkkari luo myös turvallisuutta lomailuun. Heiltä saat avun ja palvelun vaikkapa lampun vaihtoon tai kohdatessasi jonkun muun pulman.

Kylätalkkari varmistaa, että alue pysyy aina kunnossa ja edustaa näin kunnialla Porvoon merellistä ja metsäistä Gammelbackan aluetta.

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Oletko intohimoinen kasvien kasvattaja?

– Galaksi tarjoaa myös mainiot olosuhteet harrastaa viljelyä

Omalle pihallesi voit halutessasi perustaa kasvimaan, istuttaa matalia hedelmäpuita ja marjapensaita. Yhtiöltä on mahdollista vuokrata lisäksi yksi tai useampi noin 80m2:n viljelypalsta, joita tulee yhteensä 44 kpl. Saat vaikkapa perunamaan ja yrttimaan ihanine kukkasineen ja basilikoineen eri palstoille.

Yhtiön viljelytarvikevarastoon hankitaan perustyökaluja, joita voi lainata. Yhteisviljelyalueelle on suunnitteilla myös katettu pieni alue, jonne voit viedä omat ylimääräiset porkkanantaimet ja ottaa vaihdossa naapurin ylimääräiset kurkun taimet itsellesi.

Multa- ja hiekkakuormat voidaan kipata omalle alueelleen väliaikaiseen säilytykseen ennen käyttöä.

Oletko aktiivinen lomailija?

– Galaksiin tulee toiminta-alueita eri harrastuksiin ja ajanviettoon

Lapset saavat oman leikkipaikan, jonka läheisyyteen tulee hiekkakenttä esim. petankkia varten. Alueen sijainti on loistava pyöräilyn ja liikkumisen kannalta vuodenajasta riippumatta. Polkupyörille on tulossa oma paikoitusalue.

Suksille ja luistimille on suunnitteilla lukollinen varasto huoltotiloineen.

Gammelbackan venesatama on aivan vieressä, joten mikäli haluat vuokrata venepaikan, voit kulkea vesiteitse mökillesi.

Alueen tuntumassa oleva Kokonniemen urheilukeskus ratsastustalleineen, maauimaloineen ja laskettelukeskuksineen tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin kesällä, kuin talvellakin.

Porvoon vanhan kaupungin ruokaravintolat ja idylliset kahvilat kutsuvat tarjonnallaan herkuttelemaan.Jokiranta on elämää tulvillaan koko kesän.

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Pihavaihtoehtoja on 3 erilaista riippuen toiveistasi vapaa-aikasi suhteen

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Hyötypiha

Hyötypihalla kasvavat yritit, marjat ja hedelmät kukkien ja perunoiden kanssa kilpaa.

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Oleskelupiha

Oleskelupihalla loistavat kauniit perennat ja kesäkukat. Ehkä myös vesielementillä kaunistettua selkeää vehreää tilaa.

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Kasvikeidas

Kasvikeitaalla saa nauttia niin hyöty- kuin koristekasveistakin. Pienet viljelysalueet tai istutuslaatikot, sekä perennapenkit.

Mökit

Mökit ovat Kontiotuotteen hirsimökkejä, joissa luonto tulee isoista ikkunoista osaksi sisustusta. Rakennusala mökeissä on 45m² ja lattia-alaa on yhteensä 57,5m². Keittiön ja olohuoneen seinä terassin suuntaan tulee osittain avautuvaksi ikkunaseinäksi. Myös makuualkovissa on isot ikkunat.

Kylpytila

Saunaan tulee sähkökiuas ja kylpyhuoneeseen sadesuihku. Kylpyhuoneen yhteydessä on kuivauskaappi, pyykkikaappi ja pyykinpesukone. Kylpytilan seinät laatoitetaan ja lattiaan tulee helppohoitoinen muovimatto.

Asuintilat ja keittiö

Asuintilojen seinät ovat vaaleaa hirsipaneelia ja keittiön välitilaan tulee lasi.  Keittiössä vakiovarusteena astianpesukone, induktioliesi uunilla ja mikroaaltouuni.

Makuutilat

Makuutilat sijoittuvat noin 18m2 parvelle. Parvelle saadaan liukuovellista säilytystilaa matalimpiin osiin.

Lämmitys

Kaikkiin mökkeihin tulee tehokkaasti lämmittävä takka, joka ei varaa. Kylpytiloissa on sähkölattialämmitys ja asuintiloissa ilmalämpöpumppu.

Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.
Ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Kuvagalleria - Purolan Galaksit

Hankkeen toteuttajat ja hallintamuoto

Galaksin suunnittelijat porvoolaiset Tuomex Oy:n Kaarle Tuomi ja Maisema-arkkitehtitoimisto Aistimaan Mika Varpio ovat luoneet aluesuunnittelun ja ideologian.

Rakentamisesta vastaa askolalainen Rakennus Laprip Oy.

Myynti- ja markkinointivastuu on Porvoossa toimiva Saber Oy LKV:llä.

Maapohja on Porvoon kaupungin vuokratontilla. Vuokrasopimus tulee perustettavan Keskinäisen kiinteistöosakeyhtiön lukuun. Näin hallinnointi on helpompaa sekä kunnossapitovastuiden kuin alueella olevien sääntöjenkin puolesta. Yhtiöjärjestyksessä määritellään mahdollisimman tarkasti toimintatavat ja seuraamukset niiden rikkomisesta. Kuten Asunto Osakeyhtiössäkin Galaksiin valitaan hallitus. Vuosikokouksissa osakkeen omistajat pääsevät osallistumaan päätösten tekoon.

Mökkien hinnat ovat 175.000€ - 187.000€ riippuen sijainnista. Tästä hinnasta ostaja maksaa varainsiirtoveron 2%.

Vaikka mökit ovat ympärivuotisessa käytössä, Galaksiin ei voi muuttaa osoitettaan.

Kaikki annetut tiedot perustuvat 25.6.2020 voimassa oleviin ennakkosuunnitelmiin. Kohde on ennakkomarkkinoinnissa, jonka tarkoituksena on kartoittaa ostopotentiaalin kysyntä. Mikäli varauksia tulee riittävästi, hanke käynnistyy elokuussa rakennuslupien hakemisella.

Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin, kunnes kohde on valmis.

Ennakkomarkkinoinnin aikana otetaan vastaan varauksia mökeistä. Varaukset sitovat rakennuttajaa tekemään kaupan varausjärjestyksessä ensimmäisellä varaussijalla olevalle asiakkaalle.

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja

Pirjo-Mäkinen-Saber

Pirjo Mäkinen

Vastaava LKV, LVV, KED, toimitusjohtaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti