Tarkmansintie 2A valmistuu 2021

Porvoon Toukovuoren Pähkinämeressä tulee tunne kuin olisi maailman huipulla. Korkean mäen päällä olevat korkeat kerrokset tarjoavat avaria maisemia. Mäntymetsän ja runsaiden ulkoilumaastojen keskellä on tilaa hengittää.

Uudisrakennuskohteemme Tarkmansintie 2B valmistui ja sai asukkaansa loppuvuodesta 2020. Tarkmansintie 2A:n rungon valamisessa on edetty ylimpään kerrokseen. Se valmistuu marraskuussa 2021. Nyt olisi siis täydellinen aika alkaa miettiä sisustusta omaan uuteen merelliseen kotiin.

Tarkmansintie 2A
Tarkmansintie 2 B 31

Pähkinämeren asuntoihin on valittu laadukkaita sisustusmateriaaleja. Keittiöihin kuuluu modernit integroidut Boschin kodinkoneet sekä kvartsi- tai graniittitasot.

Sisustusratkaisut noudattavat skandinaavista linjaa: mustaa, valkoista ja puun sävyjä. Jokainen asunto on uniikki. Mustia keittiöitä on harvassa, useimmissa asunnoissa kaapinovet ovat valkoiset. Mattaovisia keittiöitä löytyy, samoin kuin kiiltäväovisia, ja oma tunnelmansa syntyy asunnoissa jo valmiina olevilla kiinteillä valaisimilla.

Asuntoyhtiön suurimmassa 150-neliöisessä kodissa on kolme makuuhuonetta, omaa pihaa ja kaksi kylpyhuonetta. Pienimmät asunnot ovat vähän alle 50-neliöisiä, parvekkeellisia kaksioita.

Asumismukavuutta tässä yhtiössä lisäävät kaikille yhteiset parkkihalli, kuntosali, terassi, puutarha, autonpesupaikka, harrastusvälinevarasto, lemmikinpesupaikka ja smartpost-automaatti.

DJI_0455
Näköala

Ehdottomasti parasta Pähkinämeressä on tämä näkymä Tarkkistenlahdelle. Parvekkeeltasi, pihaltasi tai terassiltasi todistat merkikotkien kalastusta tai sitä kuinka merellinen maisema muuttuu useita kertoja päivässä valon liikkuessa ulapan yli.

Pähkinämeressä asumismukavuus on huipussaan. Tule vaikka katsomaan!

Jos kiinnostuit laadukkaasta asumisesta Porvoon Toukovuoressa, ota yhteyttä niin kerromme lisää! A-talon sisustusmateriaaleihin voi vielä vaikuttaa. Tästä diaesityksestä näet minkälaisia materiaaleja B-talossa on käytetty.

Porvoon Pähkinämeren asunnot ovat kooltaan 47,5-150 neliötä ja maksavat 252 000 - 753 000 €/asunto. Löydät myynti-ilmoitukset Myynnissä-sivultamme.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Pähkinämerestä? Jätä viesti niin soitan Sinulle pikimmiten.

Saber Oy LKV

Kirkkotie 17, 16200 Artjärvi
y-tunnus 2871107-4

Pirjo Mäkinen

Lkv, Lvv, Ked
YKV ylempi kiinteistönvälittäjä
RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies
Kaupanvahvistaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

pirjo-makinen

Lähetä viesti

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Pohditko asunnon myyntiä?

    Tilaa ilmainen arviokäynti