Tunnelmallista joulua!

Porvoon Toukovuoren Asunto Oy Porvoon Pähkinämeren asunnot luovutettiin asukkaiden käyttöön loppuvuodesta 2020. Nyt kun ajaa Uljaksentien luonnonkivin, valaistuksin ja havuistutuksin maisemoitua serpentiinitietä ylöspäin, parvekkeilla ja pihoilla loistaa jouluvalot.

Pitkän ja maineikkaan uran mainostoimiston omistajana tehnyt Pähkinämeren uusi asukas Gert Roose ilahdutti Saberin väkeä jouluvideolla, jonka haluamme nyt jakaa eteenpäin. Gert Roosen isä Ernst Roose perusti 1950-luvulla Vistakuva-nimisen yhtiön, jolla oli käytössään Suomen ensimmäinen erityisesti animaatioita varten suunniteltu trikkikamera. Myöhemmin Vistakuvaa johti Gert Roose. Vuonna 1970 Gertin ja Seppo Suo-Anttilan pulloilla operoiva esineanimaatio Impressio voitti pääpalkinnon Mamaian animaatiofestivaaleilla Englannissa. Impressio oli ensimmäinen suomalainen ulkomaisilla animaatiofestivaaleilla voittanut animaatio. Vistakuva oli oman aikansa suurimpia tuotantoyhtiöitä, jonka asiakkaina oli mm. Viking Line ja Veikkaus. Ylen tietoiskut, joissa napsauttavaan käteen ilmestyy liekki olivat niinikään Gertin tuotantoa.

Gertin Saberille tekemän jouluvideon myötä toivotamme tunnelmallista joulua kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille, sekä kaikille laadukkaasta asumisesta kiinnostuneille seuraajillemme! Kotoisaa joulua!

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti