Voita robotti-imuri!

Voita robotti-imuri!

Mikä sinun mielestäsi on asumisessa tärkeintä?

Haluatko katsella rauhallista näkymää ikkunoistasi, säästää aikaa työmatkoissa, fiilistellä laadukkaita sisustusmateriaaleja, nauttia väljistä neliöistä ja siististä kodista, vai jotain muuta? Kirjoita vastauksesi Saberin Facebook-sivun tai Instagram-sivun kommenttikenttään ja seuraa meitä! Arvomme yhteistyössä Porvoon Gigantin kanssa seuraajiemme kesken robotti-imurin! (arvo n. 400 €).

Arvonta päättyy perjantaina 18.12. klo 12 jolloin arvonta suoritetaan. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä Facebookin kautta. Saa jakaa!

Kilpailun järjestää Saber Oy LKV. Facebook ei ole mukana kilpailussa, sponsoroi tai hallinnoi sitä millään tavalla. Kilpailu ei myöskään liity mitenkään Facebookiin. Jokainen kilpailuun osallistuva vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Kilpailun aikana kerätään väliaikaisesti henkilötietoja arvonnan / kilpailun suorittamiseksi. Osallistumalla arvontaan / kilpailuun, hyväksyt kilpailun ehdot.

Saber Oy LKV:n Facebook- tai Instagram-arvonnan ja kilpailun viralliset säännöt:

Arvonnan tai kilpailun järjestää Saber Oy LKV. Arvontaan tai kilpailuun tulee osallistua julkaisussa ilmoitetulla tavalla, arvontajulkaisussa ilmoitettuna aikana.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook- tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, jotka täyttävät osallistumisen alaikärajan 18 vuotta. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Saber Oy LKV:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuvat kaikki Saber Oy LKV:n Facebook- ja Instagram-sivusta tykänneet. Arvomme satunnaisen järjestysnumeron joka lasketaan seuraajalistasta niin että Facebook-seuraajat lasketaan ensin ja sen jälkeen Instagram-seuraajat.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kyseisessä julkaisussa ilmoitettu palkinto. Voittaja ilmoitetaan alkuperäisen kisapostauksen kommenttikentässä, (esim. Etunimi S). Voittajan tulee itse välittää yhteystietonsa (nimi sekä osoite) sähköpostitse Saber Oy LKV:lle (info@saber.fi) kilpailun julkaisussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä palkinnon toimittamista varten.

Voittaja noutaa palkinnon Saber Oy LKV:n tiloista Raatihuoneenkatu 10:stä Porvoosta sovittuna ajankohtana, tai toimittaa sähköpostilla (info@saber.fi) osoitetietonsa postilähetystä varten.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa palkintoa ei noudeta kuukauden sisällä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajaan sekä palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Saber Oy LKV. Annetut yhteystiedot tuhotaan palkinnon toimittamisen jälkeen.

Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Robotti-imurin voitti seuraajamme Sheila L. Olemme ilmoittaneet hänelle henkilökohtaisesti perjantaina 18.12.2020.

Posted in

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti