Vuodesta 2019 Uuteen Vuoteen 2020

Vuodesta 2019 Uuteen Vuoteen 2020

On taas aika päästää irti kuluneesta vuodesta ja ammentaa uutta pirteää energiaa vuoteen 2020.

Vuosi on ollut täynnä kehitystä, asiat ovat edenneet vauhdilla. Joskus jopa pelottavan nopealla tempolla. Ei toki ole negatiivista, että vääjäämättä edessä olevat asiat tapahtuvat ja elämä kulkee eteenpäin.

Palataanpa alkuvuoteen 2019.

Uusi vuosi alkoi Egyptissä rakkaan ”adoptioäitini” Anjan seurassa. Kaunis ja aurinkoinen Sahl Hasheesh soi lähes viikon internetitöntä aikaa suunnitella tulevaa vuotta. Päätin työskennellä edelleen yksin luoden näin yritykseeni kulmakiviä hahmottaakseni toimintaani. Valmistauduin tiukkaan työrupeamaan, kuten ensimmäinenkin vuosi oli ollut.

Saber Oy LKV oli reilun vuoden ikäinen aloitteleva yritys. Asiakkaita oli riittämiin ja töitä oli todella paljon, saattoi kulua viikkoja ilman yhtään vapaapäivää. Uuden vuoden 2019 agendana oli lähinnä toimipisteen perustaminen, uuden rakennushankkeen suunnittelun aloittaminen Porvoossa, sekä YKV ylempi kiinteistönvälittäjä – tutkinnon opiskelua.

Kulmakiveksi hioutunut asiakaspalvelun personointi on jo menneinä vuosina tullut osaksi toimintatapaani. Asettuminen asiakkaan asemaan peruskivenä persoonallinen toiminnan luominen on aina ollut tärkein piirre asiakaspalvelussani. Kun asiakas pääsee uuteen kotiin, näinä aikoina jopa haastavan oman kodin myyntiprosesssin jälkeen ja tuntee välittäjän tehneen kaikkensa onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi, on saavutettu myös Saber LKV:n keskeisin kulmakivi.

Keväällä sain varmistuksen syksyllä suoritetun aivoaneurysma operaation onnistumisesta. Tästä syvästi kiitollisena jatkan turvallisin mielin Saberin kehittämistä.

Kesäkuun lopussa eteeni tupsahti aivan sattumalta vuokrattavana oleva erillistalo Porvoon Pernajankadulta. Olin etsiskellyt ja miettinyt toimipisteen perustamista jo alkuvuoden seuraamalla vain liiketilojen tarjontaa. Tämä kaunis uudehko hirsitalo tuli vahingossa yksityiseltä puolelta. Minulla oli ilo tavata ja tutustua myös kerrassaan upeaan välittäjäkollegaan JYAN Ingridiin ja sekä aivan mahtavaan vuokraemäntään vuokrauksen ohessa. Sisustin tämän pienen talon kauniisti kodinomaiseksi. Mikäs siellä on ottaa asiakkaita vastaan!

Syksy on taittunut loppuvuoteen ison työkuormituksen alla omia rajoja käyskennellen.

Vuotta 2020 ajatellen voisi olla aika palkata lisää henkilökuntaa, jotta ehtii palvella asiakkaita vieläkin paremmin ja ottaa uusia asiakkaita vahvemmin vastaan.

Uusi vuosi tuo tullessaan keskeiseksi osaksi Porvoon Pähkinämeren hankkeen myynti- ja markkinointiurakan. Suunnittelu alkaa olla jo valmiina, samoin ennakkomarkkinoinnin aikaiset juridiset toimenpiteet.

Sosiaalisen median paineet kasvavat vuosi vuodelta, joten ajan hermolla oleminen vaatii muutoksia markkinointikanavien osalta. Saber LKV tulee olemaan siis perinteisten markkinointikanavien lisäksi ensi vuonna esillä Instagramissa ja Facebook jatkuu enemmän kohdennettuna ja useammin päivitettynä. Toki se perinteinen printti pysyy mukana yhteistyönä Itäväylän kanssa, lisäksi PK-seudun paikallislehtiä silloin tällöin käyttäen.

TV- ja elokuvateatterimainontaa olen päässyt konsultoimaan Rakennus Laprip Oy:n kohdemarkkinoinnissa. Saa nähdä, mitä mainossarjan Taru ja Mikko keksivät Porvoon Pähkinämerestä.

Kaikille asiakkailleni, yhteistyökumppaneilleni ja ystäville/tuttaville toivotan pirteää vuoden alkua, terveyttä, onnellisuutta, positiivisia ajatuksia ja tekoja siivittämään Teidät menestyksekkääseen vuoteen 2020!

Välittävin terveisin,

Pirjo M.

Posted in

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti