Saber Oy LKV

Toimintaa asiakkaiden parhaaksi

Saber Oy LKV on Pirjo Mäkisen vuonna 2017 perustama yritys, jonka vahvuus on hänen aikaisempi yli 14 vuoden kiinteistönvälitysalan kokemus eri yritysten palveluksessa. Vuosien monipuolisista kokemuksista ja laaja-alaisesta opiskelusta on rakentunut nykyiselle yritykselle sopivat toimintamallit, joilla saavutamme asiakkaiden kannalta parhaat tulokset.

Yrityksemme liikeidea ja toimintamalli perustuvat vankan kokemuksen lisäksi laajaan yhteistyökumppaneiden, asiantuntijoiden ja kontaktien verkostoon. Toimintamme kulmakivi on asumisen kokonaisuus. Tavoitteena on järkevä, mutta unelmia vastaava lopputulos, joka räätälöidään asiakkaan sen
hetkisen tilanteen mukaan. Teemme parhaamme ja enemmän kaikissa tilanteissa rehellisesti ja luotettavasti.

Olemme erikoistuneet uudiskohteiden konsultointiin ja myyntiin, mutta otamme mielellämme toimeksiantoja myös käytettyjen asuntojen puolelta.

Yrityksemme uutena voimavarana asiakkaitamme palvelee meille ominaisella motivoituneella asenteella myös myyntiedustajamme insinööri Vesa Pokkinen.

Pirjo Mäkinen on viime vuosien aikana kouluttautunut intensiivisesti ja toiminut vastuullisena rakennusliikkeen uudisasuntojen taloushallinto-, markkinointi- ja myyntitehtävissä. Tähän toimintaan perustuen meillä on valmiudet konsultoida uudiskohteen prosessin eri vaiheita tai hoitaa kokonaisvaltaisesti uudishankkeen edellyttämät toimenpiteet tontin profiloinnista vuositarkastukseen saakka.

Ota yhteyttä

Kun on tarvetta laadukkaille erityisosaamista vaativille palveluille, ystävällisesti ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Pirjo-Mäkinen-Saber

Pirjo Mäkinen

Vastaava LKV, LVV, KED, toimitusjohtaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

Vesa-Pokkinen

Vesa Pokkinen

Myyntiedustaja
Insinööri (logistiikka)

  044 240 5117

  vesa@saber.fi

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Pohditko asunnon myyntiä?

    Tilaa ilmainen arviokäynti