Saber Oy LKV

Toimintaa asiakkaiden parhaaksi

Saber Oy LKV on 2017 perustettu kiinteistönvälitystoimisto, jonka vahvuus henkilöstön monipuolinen kokemus ja laaja-alainen koulutus. Yhdessä olemme rakentaneet toimintamalleja, joilla saavutamme asiakkaiden kannalta parhaat tulokset.

Yrityksemme liikeidea ja toimintamalli perustuvat laajaan yhteistyökumppaneiden, asiantuntijoiden ja kontaktien verkostoon. Toimintamme kulmakivi on asumisen kokonaisuus. Tavoitteena on järkevä, mutta asiakkaan toiveita vastaava lopputulos. Teemme parhaamme ja enemmän kaikissa tilanteissa rehellisesti ja luotettavasti. Asuntokaupan asiantuntijoiden kanssa elämän isot kaupat sujuvat turvallisesti ja kitkattomasti.

Välitämme myös uudiskohteita ja teemme yhteistyötä rakentajien, arkkitehtien sekä kaluste- ja laitetoimittajien kanssa. Meiltä löytyy osaamista rakennusliikkeiden uudisasuntojen taloushallinto-, markkinointi- ja myyntitehtäviin. Konsultoimme uudiskohteen prosessin eri vaiheita ja hoidamme kokonaisvaltaisesti uudishankkeen edellyttämät toimenpiteet tontin profiloinnista vuositarkastukseen saakka.

Ota yhteyttä

Kun on tarvetta laadukkaille erityisosaamista vaativille palveluille, ystävällisesti ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Saber Oy LKV

Käyntiosoite: Gneissikaari 5 A 5, Söderkulla / vain ajanvarauksella
Postiosoite: Kirkkotie 17, 16200 Artjärvi
y-tunnus 2871107-4

Pirjo Mäkinen

Lkv, Lvv, Ked
YKV ylempi kiinteistönvälittäjä
RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies
Kaupanvahvistaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

pirjo-makinen

Lähetä viesti

  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

  Asiakaspalaute

  "Kiitos Saber Oy LKV erittäin hyvästä palvelusta myydessämme asuntoamme Söderkullassa. Upea asiantuntijuus ja luotettava palvelu.

  Kiitos Vesa Pokkinen ja Pirjo Mäkinen💖"

  "Lämmin kiitos hyvästä asiakaspalvelusta. Mielestämme paras välittäjä mitä olemme tavanneet. Asiat hoituivat ripeästi ja ammattitaitoisesti ja asiakkaita kunnioittaen." 

  "Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta! Koimme, että saimme asiakasta kunnioittavaa palvelua ja meitä kuunneltiin. Kaupat syntyivät nopeasti!"

  "Meille tuli luottamus, että asiat hoituu. Päätettiin, että annetaan vastaisuudessakin teidän hoitaa meidän kiinteistöasioita." 

  "Voi miten ihanaa kun me löydettiin teidät!"

  "Suosittelemme ehdottomasti eteenpäin! Oikein tahdikasta asiakaspalvelua!"

  Pohditko asunnon myyntiä?

  Tilaa ilmainen arviokäynti