Saber Oy LKV

Toimintaa asiakkaiden parhaaksi

Ennen yrityksen perustamista Pirjolla oli jo 14 vuo­den ko­ke­mus kiinteistönvälitysalalta ja hän oli monen yrityksen palveluksessa. Pirjo näki useita erilaisia tapoja toimia ja hoitaa asioita, ja vuosien varrella niistä rakentui hänelle sopivat toimintatavat. Ystävän kannustuksen myötä Pirjo perusti Saber Oy LKV:n, jossa hänellä on vapaudet hoitaa asioita asiakkaiden kannalta parhaan toimintamallin mukaan.

Saber Oy LKV on vuonna 2017 perustettu kiinteistönvälitysyritys, jolla on laaja yhteistyö­kumppaneiden ja kontaktien verkosto.

Olemme erikoistuneet uudiskohteiden konsultointiin ja myyntiin, mutta otamme myös toimeksiantoja käytettyjen asuntojen puolelta. Varsinkin kiinteistömuotoiset yritykset ovat erikoisosaamisemme alaa.

Liikeidea ja toimintamalli perustuvat vankan kokemuksemme lisäksi laajaan yhteistyökumppaneiden, asiantuntijoiden ja kontaktien verkostoon.

Liikeidean kulmakivenä on asumisen kokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaan sen hetkisen tilanteen mukaan tavoitteena järkevä, mutta unelmia täyttävä lopputulos. Teemme parhaamme ja enemmän kaikissa tilanteissa rehellisesti ja luotettavasti.

Viime vuosien aikana olemme kouluttautuneet intensiivisesti ja toimineet vastuullisena rakennusliikkeen uudisasuntojen taloushallinto-, markkinointi- ja myyntitehtävissä. Edelliseen perustuen meillä on valmiudet konsultoida uudiskohteen eri prosessin vaiheita tai hoitaa kokonaisvaltaisesti uudishankkeen edellyttämät toimenpiteet tontin profiloinnista vuositarkastukseen saakka.

Ota yhteyttä

Kun on tarvetta laadukkaille erityisosaamista vaativille palveluille, ystävällisesti ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Pirjo-Mäkinen-Saber

Pirjo Mäkinen

Vastaava LKV, LVV, KED, toimitusjohtaja

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti